Personlige stempel

Vi har inngått samarbeid med hÄnglar & Wings, og tilbyr nå personlige stempel i samme gode kvalitet som deres øvrige clear stamps. Stemplene produseres i Europa, og fremstilles av høykvalitets fotopolymer som gir et jevnt og fint trykk ved stempling. Når du bestiller via oss slipper du kostnader til tollbehandling og frakt fra leverandør. Det betyr ingen overraskende fakturaer i posten!

Det åpnes for forhåndsbestilling av personlige stempel ca. 4 ganger i året, og ved forhåndsbestilling godtar du vilkårene beskrevet nedenfor:

Vilkår og viktig informasjon!

1) Kontroller teksten for skrivefeil. Det er ikke angrerett på personlige stempel!

2) På grunn av produksjonstid må personlige stempel legges inn i en separat ordre, og kan ikke kombineres med ordinære kjøp. Det er mulig å bestille flere personlige stempel i samme ordre. Dersom du legger inn flere ordre på personlige stempel kan du velge Hent i butikk som fraktmetode på de påfølgende bestillingene. Vi sender alle stemplene samlet når de er ferdig produsert.

3) Det må påregnes ca. 6-8 uker behandlingstid etter bestillingsfristens utløp. Evt. forsinkelser vil bli annonsert, og gir ikke grunnlag for refusjon eller kansellering av ordren.

4) Ikke legg inn for lang tekst! Se på eksempelet og vurder om det er plass til din tekst. Ved lengre tekster vil bokstavene trykkes sammen og bli mindre og tynnere, og teksten kan bli vanskelig å lese. Tekststørrelsen tilpasses i den grad det er mulig av hÄnglar & Wings slik at helheten blir best mulig.

5) På produktsiden vil det fremgå hvilke tekster som er mulig å endre. Dette vil typisk være navn, adresse, e-post og liknende. Øvrig tekst blir som vist på eksempelet og kan ikke endres. Det er ikke anledning til å legge til nye tekstlinjer. Dersom du ikke ønsker tekst på en linje kan du sette en tankestrek (-) i feltet med personlige opplysninger. Vær da oppmerksom på at det vil bli et blankt felt på stempelet der denne teksten mangler.

6) Illustrasjoner og fonter vil bli som vist på eksempelet. Merk at noen personlige tekster består av kun store eller små bokstaver (inkludert liten forbokstav). Dersom du ønsker noe annet enn det som er vist på eksempelet må dette beskrives tydelig i merknadsfeltet ved bestilling. Noen stempel har dessverre ikke plass til stor bokstav, eller den store bokstaven kan ha en utforming som ikke passer til stempelet. I slike tilfeller benyttes samme bokstavtype som vist på eksempelet.

7) Omtrentlig størrelse på ferdig stempel er oppgitt for hvert enkelt stempel.

8) Stemplene leveres uten print på acetatark.

9) Personlige stempler inngår ikke i evt. salgskampanjer, og kan ikke kombineres med rabattkoder.

NB! Det er kun mulig å bestille produktene når bestillingsperioden er åpen. Neste bestillingsperiode ca. august / september 2024