Kort

Purple Onion Designs – Church | Miles & Beth

Snøen har så vidt vist seg, og vinteren er på vei, enten vi liker det eller ikke. Hva passer da bedre enn å dele dette kortet med dere?

Motivene heter Church og Miles & Beth, og kommer fra Purple Onion Designs. Jeg har stemplet motivet på Fabriano Artistico Extra White akvarellpapir i 300 gsm tykkelse, og malt med farger fra akvarellskrinet jeg selger i butikken.

Jeg stemplet først motivet i forgrunnen, og deretter kirka og landskapet. For å få et jevnt og fint trykk stemplet jeg flere ganger over hverandre, og brukte en stempelplattform for å få trykket på samme sted hver gang.

Før jeg stemplet kirka vasket jeg bort den delen av bakgrunnen som ville kommet over lua til Beth. Da slipper jeg å maskere, og det er en enkel løsning når bakgrunnen er så enkel. Det ga litt opperom mellom horisonten og lua, men jeg forlenget bare streken med en Copic Multiliner. Du kan bruke den tusjen du liker, så lenge den er vannfast.

Himmelen har jeg malt med vått-i-vått teknikk, og jeg burde egentlig maskert motivet med maskeringsvæske. Da er det enklere å jobbe med himmelen, og jeg slipper å få så stygg kant mot motivet. Men jeg var så ivrig at jeg glemte det helt, inntil det var for sent å gjøre noe med det…

Teksten er fra settet ‘Julesirkel’ som jeg har gitt ut sammen med hÄnglar & Wings, og disse stemplene får dere kun kjøpt hos meg i Norge.

Når jeg maler med akvarell er det ikke like lett å få så jevne flater som med Distress Ink eller ZIG-tusjer. Men, det er jo en del av sjarmen også, og jeg liker uttrykket det gir sammen med bakgrunnen.

Til slutt har jeg sprutet over hvit gouache for å illustrere snø. Jeg blander gouachen med litt vann, og får en litt tykk maling som jeg spruter over motivet ved hjelp av en pensel.

Med det vil jeg ønske dere en fortsatt fin uke!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.