Kort

Mama Elephant – Wish Upon A Star – Navnedag

Jeg har noen stempelsett som jeg stadig vekk kommer tilbake til. Et av de er Wish Upon A Star fra Mama Elephant. Dette settet er så fint å bruke til babyer, og her har jeg brukt det på et bestillingskort til en baby sin navnedag.

Bakgrunnen er malt på Fabriano Artistico Extra White akvarellpapir i 300 g/m2 tykkelse. Dette papiret har en litt grovere struktur enn Canson Montval, og egner seg derfor ikke til stempling. Det er også et dyrt papir, og jeg må innrømme at jeg er litt grådig med min lille blokk. Men av og til har jeg lyst til å bruke et papir som gir det lille ekstra.

Panelet stanset jeg ut på forhånd med Wonky Rectangles fra Simon Says Stamp, og tapet det fast til en plastplaste med maskeringstape. Jeg fukter papiret godt med vann, og lar dette trekke godt inn før jeg tilsetter farge. Jeg har malt med fargene Cerulean Blue, Indigo Blue, Paynes Gray og Lemon Yellow fra skrinet som jeg selger i nettbutikken.

Når bakgrunnen var tørr sprutet jeg over litt Perfekt Pearls (pulver som jeg blander med vann). Det er det du kan skimte på bildene. Selve motivet har jeg stemplet og fargelagt på Canson Montval akvarellpapir som vanlig, og jeg har også malt motivet med akvarellfarger.

Siden jeg ikke hadde noen dieser som passet til anledningen valgte jeg å lage en tekst med ordet ‘navnedag’ selv. Til dette bruker jeg en Silhouette Portrait kuttemaskin, og med den kan jeg egentlig lage de tekstene jeg selv vil. Jeg designer teksten og omrisset i et program som tilhører maskina, og kutter ut teksten på tynn Neenah kartong. Omrisset er også hvitt i utgangspunktet, men jeg har gjort det sort med en Copic tusj i farge 110.

Panelet bak den malte bakgrunnen er også hvitt i utgangspunktet, men jeg har lagt på en sort farge langs kanten for å ta igjen det sorte bak teksten. Gratulerer-teksten er en del av et stempel fra Papirdesign, og jeg har stemplet og embosset det i sølv på blå kartong.

Til slutt pyntet jeg med iriserende halvperler fra Kat Scrappiness. Ideelt sett skulle nok hele teksten vært flyttet litt lenger opp, men det er det fint lite å gjøre med når den store teksten ble limt på før jeg fant ut at jeg ville ha med den lille… Og da jeg angret på at jeg hadde tatt med den lille så satt den bom fast. Jaja, gutten fikk nok en fin navnefest likevel han…

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.