Kort

Gina K. Designs – Bold Balloons Stencil

Har du noen ganger behov for å lage et kort i en fei? Da er Bold Balloons Stencil fra Gina K. Designs et godt utgangspunkt. Det erfarte i alle fall jeg da jeg skulle lage kort til pappa sin bursdag.

Jeg brukte Slim Card Basics fra Mama Elephant og stanset ut et panel i 80 lb White Cardstock fra Gina K. Designs. Dette panelet festet jeg på en Sticky Mat fra My Sweet Petunia, slik at jeg slapp å tape fast stensilen.

Jeg brukte litt maskeringstape for å dekke til de ballongene som var nærmest de jeg fargela, slik at det ikke skulle komme farge på naboballongen. Fargene påførte jeg med blenderbørster.

Jeg brukte blekk fra Gina K. Designs, og lot ballongene overlappe hverandre litt. Jeg ser for meg at motivet blir roligere om man bruker færre farger, eller om man holder seg til en eller to fargefamilier. Men, det gjorde ikke jeg, og dermed ble det et fargerikt kort.

Trådene har jeg tegnet for frihånd med en tynn Copic Multiliner. De svarte prikkene er Dylusions spray som jeg har kakket over.

Den store teksten er en eldre die fra Papirdesign som har gått ut av produksjon. Jeg stanset ut teksten i glitterkartong fra Kort & Godt, og bakgrunnen i svart kartong.

Panelet monterte jeg på svart kartong, før jeg limte det hele på en kortbase av tykk Neenah kartong.

Til slutt pyntet jeg med en enkel tekststripe fra Papirdesign som jeg fant i lageret mitt, samt dekorative Glitter Drops fra Pinkfresh Studio.

Da vil jeg ønske dere riktig god helg!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.