Aktuelt

Velkommen!

Hei, og velkommen til min nye blogg og nettbutikk! For litt over to år siden avsluttet jeg min aller første blogg, hvor jeg delte flere 100 håndlagede kort med mine lesere over en periode på nærmere 10 år. I løpet av de årene var jeg med på flere designteam, og postet bilder og beskrivelser av hvert eneste kort jeg lagde. Faktisk så mye at jeg mistet litt av gleden ved å gjøre det. Så da jeg bestemte meg for å avslutte bloggen var jeg rimelig sikker på at dette skulle jeg aldri gjøre igjen… 

Vel, med tiden har ungene blitt større, jeg har funnet tilbake til min kreative kilde, og lysten til å dele mine kunstneriske krumspring har kommet tilbake. Og denne gang skal jeg bare gjøre det jeg har lyst til!

Sammen med bloggen har jeg valgt å åpne en liten nettbutikk, hvor du får kjøpt noen av kortene jeg lager, og etter hvert også barneklær og tilbehør. Jeg kommer ikke til å ta imot bestillinger, men enkelte av produktene mine kan tilpasses med personlige tekster. 

Så da håper jeg du har lyst til å følge meg på min nye blogg og nettbutikk! Meld deg på nyhetsbrevet mitt om du vil motta e-post med nye innlegg og info om nye varer i nettbutikken. 

Klem fra Veronica 

Just a note to say…. “Jeg har startet en ny blogg og nettbutikk…”

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.