Video

Min første YouTube video!

Jada, jeg har opprettet en egen YouTube kanal, og min første video er ute! Aller mest stolt er jeg vel av at jeg faktisk tør…

Videoredigering har jeg lært på egen hånd, riktig nok med god hjelp av YouTube… Videoen viser trinn for trinn fargelegging med Zig Clean Color Real Brush Markers, som er vannbaserte tusjer. Det tar lang tid å fargelegge et helt motiv, så denne videoen viser kun fargelegging av hud og kinn. Jeg har filmet hele prosessen, så det kommer flere videoer senere. Jeg er bare ikke så kjapp med den redigeringa enda… Håper du vil abonnere på kanalen min. Da får du automatisk varsel når jeg poster nye videoer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.