Gavekort

Mama Elephant – Gift Pocket Tag – Bil med skygge

I dag har jeg lyst til å dele dette gavekortet som vi ga eldstesønnen i 18-årsgave. Pengene var øremerket kjøretimer, og bilen fra Kort & Godt passet derfor perfekt til temaet. Selve gavekortet er Gift Pocket Tag Creative Cuts fra Mama Elephant.

Bilen er stanset ut i Canson Montval 300 gsm tykt akvarellpapir, og fargelagt med Zig Clean Color Real Brush tusjer i den samme røde kombinasjonen som jordbærene på kortet jeg viste i går. De jordbærene jeg hadde til overs brukte jeg på gavekortet.

Selve tagen er stanset ut av tykk grå kartong, og jeg limer alltid kortet slik at klaffene på den lille lomma foran kommer inn i lomma, og ikke bak det største panelet. For å få god heft pleier jeg å lime med flytende lim, også feste små klyper rundt kanten til limet har tørket.

Vinduene på bilen er dekket med acetat, slik at de ser ut som glass. Det er litt vanskelig å få godt fram på bilder, men det gir et fint spill når lyset treffer i vinkel. De hvite prikkene er gouace som jeg har tynnet ut med litt vann og sprutet over ved å tappe lett på en vanlig pensel. Jeg har vært tom for gouache en god stund, men det kommer mer inn om ikke så lenge. Det finnes mange ulike medium man kan bruke til å lage hvite prikker, men jeg er veldig glad i å bruke gouache.

Det lille gavekortet og den hvite sirkelen er stanset ut av Neenah kartong. Stemplene kommer fra Papirdesign ‘Din nye alder’ og ‘Vipps 2’. Siden vi ga et kort i tillegg hadde vi ikke behov for å skrive noe mer på selve gavekortet.

Gift Pocket Tag er en av mine favoritter til gavekort, og jeg har laget flere slike som jeg enda ikke har delt med dere. Her har jeg knytt fast en bit tråd fra Hemptique, og dette er en gammel favoritt som jeg har fått inn i nettbutikken. Så myk og samtidig dekorativ!

Ønsker dere alle en riktig fin uke!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.