Kort

Colorado Craft Company – Watch This!

Da jeg så dette stempelsettet fra Colorado Craft Company/Anita Jeram falt jeg pladask. Kanskje har det noe å gjøre med at vi får en liten valp i morgen? Ventetiden har vært alt for lang, og selv om jeg vet at hunden verken bryr seg om kort eller kan lese (hun er jo bare valp enda…) så fylte jeg ventetiden med lage kort til henne.

Motivet heter Watch This!, og jeg har fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers på Canson Montval Cold Pressed akvarellpapir.

Motivet er stanset ut med et lag foam, også har jeg skjært til et panel med Deckled Edge Trimmer fra Tim Holtz. Jeg har stemplet panelet med et bakgrunnsstempel, og deretter sprutet over litt svart og hvit maling.

Til slutt er det hele montert sammen med litt osteklut og stripete tråd. Teksten er laget ved hjelp av Mama Elephant Lots of Letters stempelsett.

Ønsker dere en fortsatt fin helg! Jeg gleder meg til i morgen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.