Video

Zig Clean Color – Bakke og bakgrunn

Da er det på tide å poste den siste videoen for dette motivet fra Saturated Canary. Denne gang er det bakgrunn og bakke som er i fokus. Jeg har valgt å vise siste del av fargelegging av bakgrunnen, for det er rett og slett kjedelig å se på hele…

Bakken er fargelagt med mange ulike gråfarger, men jeg glemte selvfølgelig å notere hvilke jeg brukte… Men her er det bare å benytte de man har.

De øvrige videoene for dette motivet finner du også på kanalen min på YouTube. Jeg har egne videoer for hud, hår, ballonger og klær. Også må du gjerne følge kanalen min!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.