Video

Zig Clean Color – Klær

Da er det noen dager siden jeg la ut den nyeste videoen med fargelegging av klær. Jeg har økt hastigheten litt på denne videoen også, men det er likevel lett å se hvordan jeg går frem når jeg fargelegger. Jeg velger å ta igjen fargene fra ballongene i klærne hennes, slik at det ferdige motivet ikke blir for rotete.

Videoen er uten lyd, men nå har jeg i det minste investert i en mikrofon. Så da mangler det bare at jeg manner meg opp til å legge på lydspor på en video i forhåpentlig nær framtid…

Hvis du har lyst til å se mine andre fargeleggingsvideoer for dette motivet finner du også de på YouTube (hud, hår og ballonger). Jeg blir kjempeglad om du vil følge kanalen min. Du finner den her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.