Kort

Studio Light – Twinkle Folding Card

I dag vil jeg dele et superenkelt julekort med dere. Her har jeg brukt Twinkle Folding Card fra Studio Light som utgangspunkt, og denne diesen gjør det virkelig enkelt å lage dekorative kort med en litt annerledes form. Diesen inneholder alt du trenger for å stanse ut en kortbase, paneler i ulike størrelser, og en dekorativ forside og ramme.

Her har jeg stanset ut kortbasen i kvistkartong, mens fronten og panelet på innsiden er Neenah Classic Crest Solar White kartong i 80 lb tykkelse. For å stanse ut den dekorative fronten bruker man to dies sammen, mens innsiden er stanset ut med ramme-diesen alene.

Mønsterarket kommer fra Reprint, og dette er en av de flotte arkene fra Christmas in the Wood Slimline Collection. Den stanset jeg også ut med en av diesene i pakken, og da passet den perfekt under ramma i front.

Tekststemplene er fra settet Magisk jul, som jeg ga ut i samarbeid med hÄnglar & Wings. Jeg stemplet to ganger over hverandre, for å få et klart og svart trykk. Stempelet er jeg utsolgt for akkurat nå, men nye er under produksjon og ventes inn i oktober.

Til slutt pyntet jeg med bling fra Kort & Godt. Her har jeg brukt de to minste størrelsene, og den aller minste er den jeg liker absolutt best av alle. Ser ut som små stjerner, og er veldig dekorative.

Da vil jeg ønske dere en fin søndag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.