hÄnglar & Wings – Personlig stempel 129

kr 375

Forhåndsbestilling av personlig stempel fra hÄnglar & Wings.

Mål: ca. 7 x 7 cm

Personlige stempel må bestilles i en separat ordre, og kan ikke kombineres med ordinære kjøp. Ved forhåndsbestilling godtar du vilkårene knyttet til kjøp av personlige stempel.


NB! Det er kun mulig å bestille produktet når kjøpsknappen er aktiv.


Produktnummer: HWPS129 Kategori:

Beskrivelse

Vilkår og viktig informasjon!

1) Kontroller teksten for skrivefeil. Det er ikke angrerett på personlige stempel!

2) På grunn av produksjonstid må personlige stempel legges inn i en separat ordre, og kan ikke kombineres med ordinære kjøp. Det er mulig å bestille flere personlige stempel i samme ordre.

3) Se på eksempelet og vurder om det er plass til din tekst. Ved lengre tekster vil bokstavene trykkes sammen og bli mindre, og teksten kan bli vanskelig å lese. Tekststørrelsen tilpasses i den grad det er mulig av hÄnglar & Wings slik at helheten blir bra.

4) På produktsiden vil det fremgå hvilke tekster som er mulig å endre. Dette vil typisk være navn, adresse, e-post og liknende. Øvrig tekst blir som vist på eksempelet.

5) Illustrasjoner og fonter vil bli som vist på eksempelet. Merk at noen personlige tekster består av kun blokkbokstaver eller små bokstaver (også forbokstav). Dersom du ønsker noe annet enn det som er vist på eksempelet MÅ dette beskrives tydelig i merknadsfeltet ved bestilling. Noen stempel har dessverre ikke plass til stor bokstav, eller den store bokstaven kan ha en utforming som ikke passer til stempelet. I slike tilfeller benyttes samme bokstavtype som vist på eksempelet.

6) Omtrentlig størrelse på ferdig stempel er oppgitt.

7) Stemplene leveres uten print på acetatark.

8) Personlige stempler inngår ikke i evt. salgskampanjer, og kan ikke kombineres med rabattkoder.


Produsentens hjemmeside: https://hanglarwings.se/

Tilleggsinformasjon

Vekt 15 g

Please Login To Download Attachment