Digitalt grunnkurs – Fargelegging med ZIG-tusjer

kr 450

Velkommen til digitalt grunnkurs i fargelegging med ZIG-tusjer!

I dette kurset vil du få en kort innføring i tusjenes egenskaper, tips til ulike teknikker for å påføre farge, lære hvordan man kan lage en enkel skyggestudie, samt fargelegge et motiv fra A til Å.

Kurset egner seg både for nybegynnere og litt mer erfarne.

Kursholder: Veronica Kvale


NB! Kursmateriellet er opphavsrettslig beskyttet, og kun beregnet på betalende kursdeltakere. Kursvideoene skal ikke gjøres tilgjengelig eller vises for tredjeparter som ikke har kjøpt kursplass.


Kurset består av innspilt video, og du må selv stille med materialer. Dersom du ønsker å bruke de samme produktene som i kursvideoen får du kjøpt disse i nettbutikken.  Lenke til produktene finner du i beskrivelsen under kjøpsknappen.


Bonusmateriale:
Tre ulike tomme fargekart som du kan laste ned og skrive ut selv. Fargekartene er både i numerisk rekkefølge og sortert iht. fargetone.


Hvordan kjøpe kurset?

  1. Via vår digitale kursportal
  2. I nettbutikken (her)

Den største forskjellen mellom alternativene er behandlingstiden og betalingsmåten. I kursportalen kan du kun betale med kort, men får til gjengjeld tilgang til kurset så snart kjøpet er gjennomført. I nettbutikken kan du også velge å betale med Vipps, men må påregne noe behandlingstid siden vi må legge deg til manuelt i kursportalen etterpå (du vil få e-post når ordren er fullført og du har fått tilgang til kurset).

Uansett hvilken betalingsmåte du velger så kan kurset kun ses i kursportalen. Du må registrere bruker for å få tilgang, og være innlogget for å se det.

Ta meg rett til kurset i kursportalen!


Det gjelder egne vilkår og betingelser for digitale kurs.

 

 

Produktnummer: KURS24001 Kategorier: , Stikkord: