Personvernerklæring

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra dette nettstedet (personopplysningsloven §19), og generell informasjon om hvordan bycino.no behandler personopplysninger (personopplysningsloven §18 1. ledd).

Behandlingsansvarlig

by Cino | Veronica Kvale
Yggdrasilvegen 3D
7033 Trondheim

Org. nr. 929030370
bycino@bycino.no


Personopplysninger

Informasjonskapsler/cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside. Informasjonskapslene gjør at nettstedet husker innstillingene dine, som for eksempel innlogging og passord (i kryptert form), slik at du slipper å skrive inn dette for hver gang.


Kommentarer

Hvis du legger inn en kommentar på et innlegg lagres informasjonen gitt i kommentarfeltet i tillegg til IP-adresse og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. Kommentaren og informasjon om kommentaren lagres på ubestemt tid, slik at oppfølgingskommentarer automatisk gjenkjennes og godkjennes.

Du kan også be om at bycino.no husker navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel, slik at du ikke trenger å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.


Innlogging

Om du besøker innloggingssiden, vil det bli opprettet en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer
informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.


Kontaktskjema

Dersom du kontakter oss via skjema på nettstedet, vil opplysningene bli sendt til by Cino på e-post. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om. 


Nyhetsbrev

Dersom du abonnerer på nyhetsbrev vil opplysningene bli sendt til oss på e-post. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om. 


Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder og artikler fra andre nettsteder). Innebygd innhold
oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettigheter

Dersom du har registrert deg i nettbutikken, abonnerer på nyhetsbrev eller har lagt igjen en kommentar, kan du be om å få tilsendt de
personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. 

Personopplysninger til tredjepart

Mailchimp

Vi bruker Mailchimp som leverandør av nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Les mer om informasjonskapsler fra Mailchimp her: https://www.intuit.com/privacy/statement/

 

Nettbutikk

Vi benytter WooCommerce som nettbutikkløsning, og tilbyr betaling med Vipps og kort via Stripe (VISA/MasterCard/American Express).


Stripe

Ved betaling med Stripe blir enkelte transaksjonsdata overført til Stripe Payments Europe. Disse dataene kan være nummeret på kreditt- eller debetkortet, informasjon om bankkonto, beløpet det er handlet for, dato for handelen eller betalingsmetode. Hvordan Stripe behandler personlige data kan du lese om her: https://stripe.com/no/privacy 


Vipps

Ved betaling med Vipps settes det informasjonskapsler fra Vipps. Mer informasjon på https://vipps.no/vilkar/informasjonskapsler/

 

Oppdatert: 28.04.2022