Hei og velkommen!


Hvem er jeg?

Veronica Kvale heter jeg, og jeg har alltid vært glad i å skape noe kreativt med hendene mine. Helt siden barndommen har jeg holdt på med ulike håndarbeidshobbyer, og kortlaging har vært en lidenskap siden mitt første barn ble født i 2005. I tillegg har jeg malt på silke og akvarell, laget kniplinger og smykker. For å nevne noe.

Jeg er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og jobber til daglig som vegplanlegger hos et rådgivende ingeniørfirma. Trondheim er byen i mitt hjerte, og her bor jeg med mann og tre barn. Hverdagene er fulle av aktiviteter, og derfor er det ekstra viktig for meg å ha noe å kose meg med når jeg får ledig tid.

Nettbutikk

Våren 2022 relanserte jeg nettbutikken min, da jeg ble stolt forhandler av stempel og dies fra Mama Elephant. I tillegg er jeg forhandler av blant annet hÄnglar & Wings, Create A Smile, Purple Onion Designs og ZIG Clean Color Real Brush tusjer. Jeg fører også utvalgte produkter fra Papirdesign og Kort & Godt. Målet er ikke å ha den største nettbutikken, men å tilby de produktene jeg selv liker å bruke når jeg lager kort. Jeg har en forkjærlighet for fargelegging, og har blant annet satt sammen et akvarellskrin med flotte farger fra Van Gogh. Dette får du kun kjøpt hos meg. Jeg fargelegger også med Copic, ZIG-tusjer og Distress Ink, og holder kurs på forespørsel.

Hvorfor by Cino?

Cino er en del av navnet mitt stavet baklengs, og ble til da jeg registrerte meg på et nettforum for aller første gang. I en periode solgte jeg hjemmelagede kort, og det ble derfor naturlig å registrere by Cino som navn på nettbutikken den gang. Nå selger jeg ikke kort lenger, men navnet har jeg likevel valgt å beholde, for å kunne bygge videre på nettbutikken jeg allerede hadde. For her er det ikke noe eksternt firma som tar seg av webdesign og hosting. Det har jeg knotet med selv, og jeg har ikke tall på antall timer som har gått med til googling, prøving og feiling. Og det frister ikke å gjøre den samme jobben en gang til…

Sosiale media

Du finner by Cino både på Instagram, Facebook og Snapchat. Tanken bak snapkontoen er å gi deg små innblikk bak kulissene når jeg lager kort, samt vise fram bilder og små videoer fra nettbutikken. Butikken har også en egen inspirasjonsside på Facebook, der alle er velkommen til å dele sine kreasjoner med produkter fra butikken.

Hobbykontoer

Jeg har også en egen hobbykonto på Instagram, der jeg legger ut bilder av alle kortene jeg lager. Noen ganger filmer jeg prosessen, og deler videoen på min egen kanal på YouTube. Om du har vært i gamet lenge så har du kanskje også vært borti den gamle bloggen min. Den finner du her om du har lyst til å se mer av min kreative reise innenfor kortverdenen.

– Kreativ hilsen fra