Hei og velkommen!


Veronica Kvale heter jeg, og jeg har alltid vært glad i å skape noe kreativt med hendene mine. Helt siden barndommen har jeg holdt på med ulike håndarbeidshobbyer, og jeg har vært innom både kniplinger, silkemaling, akvarellmaling, smykkedesign, kortlaging, strikking og søm. For å nevne noen. Nå lager jeg stort sett kort, samt strikker når jeg har lyst til det.

Jeg er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og jobber til daglig med vegprosjektering hos et stort rådgivende ingeniørfirma. Trondheim er byen i mitt hjerte, og her bor jeg med mann, tre barn/ungdommer og en hund. Hverdagene er fulle av aktiviteter, og derfor er det ekstra viktig for meg å ha noe å kose meg med når jeg får litt ledig tid.

Jeg har en egen hobbykonto både på Instagram og YouTube, og det er veldig hyggelig om du vil følge meg på mine kanaler. Jeg har hatt en hobbyblogg tidligere også, og hvis du har lyst til å besøke den gamle bloggen min finner du den her.

Jeg har også en liten nettbutikk, og her får du kjøpt stempler og dies fra Mama Elephant, dørskilt i frostet akryl, samt håndlagede kort og pynt. Jeg har begrenset kapasitet til å ta imot bestillinger, men det kan være mulig å tilpasse de produktene jeg allerede har. Butikken har også egne kontoer på Instagram og Facebook.

Ta kontakt via kontaktskjemaet øverst på siden om du har spørsmål til produktene mine, eller bare lurer på noe.

Oppdatert: 20.04.2022