Hei og velkommen!


Veronica Kvale heter jeg, og jeg har alltid vært glad i å skape noe kreativt med hendene mine. Helt siden barndommen har jeg holdt på med ulike håndarbeidshobbyer, og jeg har vært innom både kniplinger, silkemaling, akvarellmaling, smykkedesign og dekorasjoner av tørkede blomster. For å nevne noen. Nå lager jeg stort sett kort, samt strikker og syr klær når jeg har lyst til det.

Jeg er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og jobber til daglig som vegplanlegger hos et rådgivende ingeniørfirma. Trondheim er byen i mitt hjerte, og her bor jeg med mann og tre barn. Hverdagene er fulle av aktiviteter, og derfor er det ekstra viktig for meg å ha noe å kose meg med når jeg får ledig tid.

I vår relanserte jeg nettbutikken min, da jeg ble stolt forhandler av stempel og dies fra Mama Elephant. Jeg har vært stor fan av de søte figurene deres i flere år, og derfor er jeg så glad for at jeg nå kan tilby disse produktene til dere også. I tillegg ønsker jeg å tilby verktøy, pynt og tilbehør som jeg selv liker å bruke når jeg lager kort. Jeg har en forkjærlighet for fargelegging, og har blant annet satt sammen et helt eget akvarellskrin med flotte farger fra Van Gogh. Jeg fargelegger også med Copic, Zig og Distress Ink, og holder kurs på forespørsel. I tillegg lager jeg dørskilt på bestilling. Dørskiltene er i frostet akryl, og sammen finner vi det designet som passer best for deg og din familie.

Butikken har en egen inspirasjonsside på Facebook, der alle er velkommen til å dele sine kreasjoner med produkter fra Mama Elephant. I tillegg finner du by Cino på Instagram, Facebook og nå også Snapchat. Tanken bak snapkontoen er å gi deg små innblikk bak kulissene når jeg lager kort, samt vise fram bilder og videoer fra nettbutikken. Synes du dette høres spennende ut? Følg snapkoden for å bli følger.

Jeg har også en egen hobbykonto på Instagram, samt en egen kanal på YouTube. Jeg legger ut videoer sporadisk, men har ønsker om å oppdatere oftere på sikt. Det er bare det at jeg nesten må starte på nytt hver gang jeg skal bruke Adobe Premiere Pro, og da blir terskelen ofte litt for stor. Men, om du vil følge meg på mine sosiale kanaler blir jeg kjempeglad for det! Og om du har vært i gamet i flere år så har du kanskje også vært borti den gamle bloggen min. Den finner du her om du har lyst til å se mer av min kreative reise innenfor kortverdenen.

Hvis du har spørsmål til produktene i nettbutikken, eller bare lurer på noe, må du gjerne kontakte meg via kontaktskjema nederst på siden.

Oppdatert: 25.09.2022