by Cino – Julegave 2024

kr 599

Får du ingen kreative pakker til jul? Fortvil ikke, nå kan du kjøpe din egen julegave med flotte produkter fra våre leverandører! Denne er også veldig koselig å gi bort til en kreativ venn.

Julegaven må bestilles i en separat ordre, og vil bli sendt ut i månedsskiftet november/desember. Det er ikke bytterett eller angrefrist på pakken eller dens innhold.

Begrenset antall! Maks 2 pr. kunde.


Julegaven kommer ferdig innpakket med en pakkelapp som er blank på baksiden. Her kan du skrive en hyggelig hilsen, eller sette på hvem den er til og fra. Du kan også be oss om å skrive navn på pakkelappen, men må da fylle inn informasjon i skjemaet under.

Pakken inneholder kun produkter som ikke har vært solgt i butikken tidligere. Det vil også bli mulig å kjøpe de samme produktene i nettbutikken på et senere tidspunkt, men da uten rabattert pris. Pakkens verdi er 725 kr.


NB! Du må gjerne dele og vise innholdet i julegaven, men vennligst vent til 1. juledag! Da ødelegges ikke overraskelsesmomentet for de som ønsker å åpne gaven på julaften.


På lager

Produktnummer: BCJUL2024 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kreativ julegave 2024

Tilleggsinformasjon

Vekt 150 g

Please Login To Download Attachment