Informasjon om forhåndsbestillinger

Mama Elephant har ny release den 15. hver måned, og enkelte av releasene vil bli tilgjengelig for forhåndsbestilling. Bilder av produktene finner du under ‘Forhåndsbestilling’ i nettbutikken.

Ta kontakt via kontaktskjema på siden, eller melding på Facebook, for å legge inn en forhåndsbestilling. Vi kan ikke garantere at varen er på lager i USA.

Forhåndsbestillinger er bindende, og du vil motta en ordrebekreftelse så snart varen har kommet til butikken. Vi ønsker at du betaler varen så snart som mulig etter at du har mottatt ordrebekreftelse fra oss. Det er mulig å slå sammen frakt for forhåndsbestilling og et ordinært kjøp. Legg i så fall inn et notat i den ordinære ordren din.

Frist for forhåndsbestillinger finner du under ‘Forhåndsbestilling’, og det må påregnes 2-3 ukers leveringstid etter fristens utløp. Vi tar forbehold om forsinkelser som er utenfor vår kontroll.

Varer som er tilgjengelige for forhåndsbestilling, men som ikke blir forhåndsbestilt, vil ikke nødvendigvis bli kjøpt inn for videresalg.

Er du på jakt etter noe som vi ikke har i nettbutikken? Ta kontakt via kontaktskjema på siden, eller via melding på Facebook!


NB! Det er mulig å legge til varer i en ønskeliste. Denne er kun et hjelpemiddel for deg som kunde, og du finner den under ‘Min konto’.

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste
Varenummer: INFO Kategori:

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Please Login To Download Attachment