Kort

Mama Elephant – Party Animals – Wild Meadow

Jada, av og til har jeg en idé som ikke alltid blir helt som jeg hadde sett for meg. Og dagens kort er et godt eksempel på akkurat det. Her er det ikke noe som heter less is more, nei…

Fronten på kortet er fra Mama Elephant Wild Meadow, og jeg har fargelagt den med Zig Clean Color Real Brush Markers i tre ulike grønnfarger. Jeg synes ikke det ble noe spesielt fint, så i et forsøk på å redde det i land la jeg en grå farge på bakgrunnen, og sprutet over litt gullmaling. Og, tja, det ble kanskje bedre enn opprinnnelig…

Deretter fargela jeg tre søte kaniner fra Mama Elephant Party Animals, og de ble i og for seg helt greie. I tillegg fargela jeg noen gaver og ballonger, for dette skulle jo tross alt bli et bursdagskort.

Og da kommer vi til den delen som virkelig skar seg. Nemlig bakgrunnen. Kortbasen er laget av en die fra Concord & 9th, og jeg tenkte kanskje det kunne bli fint med en tekst på det bakerste panelet. Jommen sa jeg fint… Jeg valgte kanskje feil tekst, for den konkurrerte med alt det andre som var på kortet, og ble også delvis skjult av den ene kaninen. Så da måtte jeg fikse litt da…

Fiksinga bestod i å lime over bakgrunnen med det samme mønsterarket som jeg hadde brukt, men det hadde jeg ikke nok igjen av… Så da var det bare å finne fram Scene Builder fra Mama Elephant og lage en liten trerekke for å skjule skjøten mellom papirene. Ja, så da ble det sånn da. Party Animals goes Jungle, spør du meg…

Til slutt pyntet jeg helt enkelt med litt blanke diamanter i ulike farger.

Jaja, si hva du vil, men det ser da ut som de har det festlig baki der? De er forresten festet på små strimler av acetat, så de dingler skikkelig når du rører på kortet. Og bursdagsbarnet synes det var kult!

Da håper jeg dere får en super lørdag! I Trondheim har vi endelig fått et lite snev av sommer, så her skal dagen nytes ute.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.