Kort

Studio Light – Home & Happiness

Jeg er veldig glad i å blande det røffe med det søte, så dette kortet inneholder elementer i ulike stiler. Bakgrunnen har jeg laget av en 3D embossing folder fra Tim Holtz som heter Brickwall. Og den er helt rå! Gir en helt fantastisk struktur som minner om en litt sliten mursteinsvegg.

Jeg embosset et stykke kraftkartong fra Lawn Fawn, og påførte deretter Distress Ink i fargene Frayed Burlap og Black Soot. Jeg brukte blenderbørster til dette, og var ikke nøye med påføringen. Hadde på litt farge her og der, og prøvde å unngå å få det for symmetrisk. Deretter tappet jeg over litt svart blekk fra Ranger (Dylusion Ink Spray) ved å skru toppen av flaska og kakke forsiktig på røret som vanligvis går ned i flaska.

Vannkanna er en die fra Studio Light sin Home & Happiness kolleksjon, og dette er No. 20. Jeg stanset den ut i hvit kartong, og svertet den med de samme fargene. Siden kartongen var hvit fikk kanna en kaldere glød enn bakgrunnen.

Jeg limte kanna på bakgrunnen sammen med et par blonder, og fant ulike blomster i hvite og rosa toner som jeg limte på.

Til slutt hadde jeg på en tekst fra Papirdesign, og pyntet med Nuvo Clear Drops og bling fra Pinkfresh Studio.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.