Kort

Pinkfresh Studio – Floral Notes og Slim Ornate Banner

Jeg har innsett at jeg er litt for flink til å shoppe, og mindre flink til å bruke det jeg faktisk kjøper. Men dette settet med stempler, sjablonger og dies fra Pinkfresh Studio kjøpte jeg faktisk nå nylig.

Jeg lagde bakgrunnen med Diamond Plaid Stencils fra Pinkfresh Studio og Altenew Crisp Ink i fargene Morning Frost, Evening Gray og litt Frayed Leaf. Jeg brukte blenderbørster for å få en lys tone. Deretter stanset jeg ut bakgrunnen med den mellomste diesen i Slim Ornate Banner Set fra Pinkfresh Studio.

Den eggehvite bakgrunnen er stanset ut med den største diesen i settet, også har jeg klipt ut den grønne for hånd. Jeg tegnet først av formen på den største diesen for å få fine linjer å klippe etter.

Blomstene er stemplet med Versafine Onyx Black på Neenah kartong, og jeg har brukt en stempelpresse til dette. Det er fordi min stempelplattform er for liten å stemple med når papiret og stempelet blir så stort. Pressen jeg har er fra Nellie Snellen, og er i bunn og grunn en stor akrylplate med føtter av skumgummi. Da kan jeg plassere stempelet over papiret før jeg trykker det ned. Med en slik presse får jeg bare en sjanse siden jeg ikke klarer å plassere trykket likt to ganger, men jeg synes den gir et fint og jevnt trykk.

Blomstene er fargelagt ved hjelp av de tilhørende sjablongene og Altenew Crisp Ink i fargene Frosty Pink, Coral Berry, Ruby Red, Sunray, Frayed Leaf og Forest Glades. Jeg synes den mørkeste rødfargen ble litt for dominerende, så jeg lysnet deler av blomstene med Caran d’Ache Luminance fargeblyant i fargen 001 White. Deretter prikket jeg med en hvit penn for å få litt mer liv i de små blomstene.

Jeg brukte en rød og grønn fargeblyant for å tegne noen enkle streker på de store blomstene og bladene. I tillegg tegnet jeg et rutemønster med en tynn Micron penn over senter på de store blomstene. Deretter stanset jeg ut motivet og et lag foam med den tilhørende diesen. Jeg sprutet også over litt gullfarget akvarellmaling fra Altenew på det ferdige motivet. Her har jeg brukt den guleste fargen i skrinet, og den gir så fint shimmer i lyset.

Motivet er montert sammen og limt på bakgrunnen før jeg monterte det hele på en hvit kortbase med 3D-tape. Teksten kommer fra det samme stempelsettet, og jeg stemplet den på bakgrunnen før panelene ble limt sammen. Til slutt pyntet jeg med gullpaljetter og enamel dots fra Altenew.

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.