Kort

Concord & 9th – City Stacks

Dette kortet er mitt første bidrag på Bikubens scrappetreff i helga. Jeg hadde egentlig tenkt å være med på innledende oppgave med frist på torsdag, men det rakk jeg ikke. Så da var det jo ekstra gøy at det kom en oppgave som passet perfekt til forarbeidet mitt.

Skylinen i bakgrunnen er City Stacks fra Concord & 9th som jeg har stemplet og embosset med hvitt embossingpulver på Bristol Smooth kartong. Deretter lagde jeg en maske av maskeringspapir som jeg la over husene før jeg fargela himmelen med Distress Ink.

Jeg brukte Tumbled Glass, Salty Ocean og Chipped Sapphire på himmelen, og Gathered Twigs og Black Soot på bakken. Jeg tok vekk masken da jeg fargela bakken, og lot fargen gå litt inn over husene. I tillegg la jeg litt Black Soot på husene der det vil være litt skygge. Jeg brukte den minste børsten fra Altenew for å få til dette uten maskering.

Bakken har i tillegg blitt stemplet med et gammelt stempel fra KaiserCraft som heter Cracle. Jeg brukte Staz On Jet Black til krakeleringen. Deretter sprutet jeg over hvit og svart maling.

Sykkelen er en die fra Bo Bunny som heter Bike Ride. Den har jeg stanset ut i tre lag kartong som jeg har limt sammen. Deretter har jeg stemplet og embosset teksten fra Papirdesign på sort kartong. Til slutt har jeg pyntet med små blomster fra resteskuffen min.

Ønsker deg en fin dag og helg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.