Kort

Altenew – Bouquet of Love

I dag har jeg lyst til å vise dere et kort med et nytt stempelsett fra Altenew. Dette settet heter Bouquet of Love, og inspirasjonen til kortet fant jeg på Instagram.

Kortet jeg så på Instagram var helt annerledes enn mitt, for jeg liker å sette mitt eget preg på det. Men inspirasjonen til å stemple og embosse på vellum, for deretter å fargelegge motivet fra baksiden, hentet jeg derfra.

Jeg fikk en liten lærepenge da, og det var at vellumen krympet litt da jeg varmebehandlet den, og dermed passet ikke diesen helt. Jeg prøvde likevel, og ikke nok med at diesen flyttet seg litt, jeg brukte også min meget godt brukte Big Shot, og den sliter jeg med for tiden. Den har vært en fast og god følgesvenn i mange mange år, men nå er den farlig nær pensjonsalder… Så da ble det litt ekstra klipping for å gjøre det beste ut av det.

Jeg fargela motivet med Copics, og det gikk heller ikke helt som forventet. For vellumen egnet seg ikke helt til det, så fargene klabbet seg litt, og det var helt umulig å få til noen jevn overgang. Men det gjorde ikke så mye, for det vises ikke så godt på framsiden. Det som vises er at jeg ikke gadd være så nøye med limet, for jeg trodde det «forsvant» på grunn av fargen på blomstene og bladene. Men nei da, der vises nemlig fargen på papiret under veldig godt. Jaja, noe skal man da lære også…

Bakgrunnen har jeg stemplet med Hero Arts Novel Prose Bold Prints og Versafine Smokey Gray på lysebrun kartong. Deretter har jeg svertet kartongen med Walnut Stain, Tattered Rose og Black Soot. Teksten er fra det samme stempelsettet som motivet, og «love» er fra Altenew Script Words Die Set.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag kveld, det lille som er igjen av den…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.