Kort

Altenew – Simple Flowers

I dag tenkte jeg å vise dere nok et kort laget av rester. Jeg har nemlig flust med ferdig stemplede blomster fra Altenew Simple Flowers liggende. Blomstene er stemplet med Hero Arts blekk i ulike rød- og rosatoner, mens bladene er stemplet i grønt. Det lyseste bladet er såkalt andregenerasjons stempling. Det er ikke mer fancy enn at jeg først har stemplet bladet lett på et annet ark, slik at fargen blir lysere.

Da jeg stemplet disse blomstene for noen år siden hadde jeg ikke den tilhørende diesen. De er derfor klippet ut med saks. Jeg har kjøpt diesen i ettertid, men på dette kortet måtte jeg bare fortsette med saks også på foamen. Stilkene er klippet for frihånd av en bit sort kartong.

Bakgrunnen er ny for anledningen, og jeg startet med å legge farge på hvit Neenah kartong med en sjablong fra Pinkfresh Studio som heter Leafy Squares. Jeg brukte Distress Oxide Ink i fargene Scattered Straw, Spun Sugar og Abandoned Coral. Jeg påførte blekket med en blender brush for å få en helt lys farge. For å få mest mulig ut av mønsteret gjentok jeg samme prosess etter å ha rotert sjablongen 180°. Kartongen er for øvrig stanset ut med Pinkfresh Studio Slim Diagonal Stitched Die.

Deretter la jeg på gjennomsiktig pasta ved hjelp av en spatel og Feather Stencil fra Stampers Anonymous/ Tim Holtz. Dette lot jeg lufttørke før jeg sprayet over Color Bloom Spray Mist i fargene Cotton Candy og Peony. Jeg brukte også de samme sprayene for å tilføre de store splattene med farge. Det svarte er Dylusions Black Marble Ink Spray.

Happy Birthday er fra Altenew Label Love, og jeg har montert teksten på svart foam. Til slutt har jeg pyntet med noen iriserende paljetter. Iriserende er ikke noe godt norsk ord, men det betyr at paljettene har fargespill hvor alle fargene i fargespekteret kan opptre. Så de skinner veldig fint, og er ikke lilla slik det kan se ut på bildet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.