Kort

Altenew – Poppy Garden

I dag har jeg to kort å vise dere. Begge er laget med blomster fra Poppy Garden Stamp Set fra Altenew. Jeg har fargelagt med akvarellfarger, og har holdt meg til en enkel og dus palett.

Blomstene er malt med Potter’s Pink fra Winsor & Newton, og et veldig tynt slør av Alizarin Crimson. Bladene er Olive Green og bittelitt Lamp Black. Jeg fuktet blomstene godt med vann, og konsentrerte meg om å påføre fargen mot senter av blomsten. Den er for øvrig malt i Lamp Black. Da alt var tørt sprutet jeg over hvit gouache.

Jeg stanset ut alle delene med de tilhørende diesene, og brukte tre av blomstene som hovedmotiv på det første kortet. Den ene blomsten er også stanset ut i foam, slik at det ble litt mer dybde i motivet. Jeg brukte også noen av bladene i settet for å få inn litt mer grønt.

Bak blomstene har jeg brukt Altenew Dotted Washi Tape som jeg har revet for å få en mykere form. Teksten er Easy Expressions fra The Ton, og disse tekstene går virkelig til alt! Til slutt pyntet jeg med Satin White paljetter fra Altenew.

Det andre kortet har også et panel med den samme washitapen, men her har jeg beholdt hele bredden. Sirkelen er stanset ut i svart kartong og hvit Neenah kartong med Hero Arts Nesting Circle Infinity Dies.

Jeg har brukt Long Leaves Stencil fra Hero Arts og Distress Oxide Ink i fargen Iced Spruce for å lage mønster på den hvite sirkelen. Teksten er Pinkfresh Studio Scripted Bold Sentiments 1. Jeg har stemplet den to ganger med Altenew Obsidian Pigment Ink for å få den skikkelig svart.

På den svarte sirkelen tegnet jeg en hvit stiplet linje for å tone ned det svarte. Blomstene på dette kortet har også fått litt shimmer på seg, og jeg brukte en boks med Perfect Pearls til dette. Jeg blandet litt pulver med vann, og sprutet det over ved hjelp av en pensel.

Bak sirkelen har jeg lagt to små kakeservietter, og den store blomsten er montert på foam. Til slutt har jeg pyntet med Pinkfresh Studio Essentials Jewels Mix i lys rosa farge.

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.