Kort

Altenew – Book Club

Som kortlager får du en del rester, og de to kortene jeg viser dere her er basert på et akvarellark med Brusho som jeg fant i arktrallen min. Jeg har nemlig som mål å slanke restelageret mitt litt, og da passer det godt å bare prøve seg litt fram for å se om du får til noe brukbart ut av det.

Jeg stemplet motivet to ganger ved siden av hverandre med Versafine Onyx Black, og stanset deretter ut motivene med den tilhørende diesen. Stempelet og diesen er Altenew Book Club, og dette er et stempelsett som passer godt til denne teknikken.

Jeg la litt ekstra farge på motivet med Zig-tusjene mine, men ellers er det pigmentene fra Brusho’en som synes som rødt og gult på motivet. Jeg stanset også ut motivet i hvit foam for å få litt dybde på kortet. Deretter brukte jeg litt Frantage Shabby White Embossing Enamel fra Stampendous for å få hvite prikker og litt gullshimmer på motivet. Jeg strør bare pulveret over med fingrene, og varmer det opp fra undersiden slik at pulveret smelter. Grunnen til at jeg ikke bruker gouache til dette er fordi den vil bli misfarget av fargene fra motivet.

På det andre kortet har jeg brukt Frantage Chunky White Embossing Enamel. Den er kun hvit, mens den forrige også har gullshimmer i seg. Teksten i senter er fra Norsk Stempelblad, og embosset i hvitt og gull på vellum. På det siste kortet er det lagt et ekstra lag vellum bak teksten, slik at den blir mer lesbar.

For å få inn litt gullfarge på dette kortet har jeg skissert noen streker på blomstene og bladene med gullfarget akvarellmaling fra Altenew. Jeg brukte en enkel pennesplitt til dette, og det gir tynne, fine linjer. Litt vanskelig å få de godt nok frem på bildene, men de gir et fint skinn i virkeligheten.

Panelet bak motivet er en rest av kartongen jeg brukte som kortbase på det første kortet. Jeg har stemplet mønsteret med Hero Arts Wallpaper Pattern Bold Prints stempel og Hero Arts Unicorn pigment ink. Da blir det sånn passe hvitt, uten at mønsteret blir like fremtredende som om du hadde embosset det med hvitt pulver.

Ønsker dere en fortsatt fin onsdag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.