Kort,  Video

My Favorite Things – Birth-Yay – Minikort

Det er alltid kjekt å ha bursdagskort tilgjengelig når frøkna i huset skal i selskap. Nå er det lite selskapeligheter for tida, men heldigvis får de yngste lov til å møtes litt.

Disse tre minikortene lagde jeg i en fei. Den søte kaka er fra My Favorite Things Birth-Yay Stamp Set, og jeg har fargelagt med Copics. Bakgrunnene er laget med Distress Ink i fargene Abandoned Coral, Barn Door og Aged Mahogany. Jeg har brukt tre ulike sjablonger. Den første er My Favorite Things Rectangle Trio. Sjablongen er litt bredere enn kortet, så jeg brukte litt maskeringstape for å få den en god del smalere.

På det neste kortet har jeg brukt Wavy Grid Stencil fra Altenew. Her har jeg lagt på sjablongen uten å legge farge på kartongen først, og da kommer mønsteret tydelig fram. Jeg liker denne sjablongen veldig godt, og av alle tre kortene tror jeg kanskje dette er min favoritt.

Til slutt har jeg brukt en sjablong fra Altenew som heter Patchwork Kite Stencil. Den har tynnere linjer, og her la jeg litt farge på kartongen før jeg la over sjablongen og påførte mer farge. Da blir ikke mønsteret så klart, men det er gøy å variere. Alle kortene er pyntet med gjennomsiktige halvperler fra Kort & Godt.

Det siste kortet filmet jeg mens jeg lagde bakgrunnen og limte på elementene. Selve fargeleggingen har jeg ikke filmet, for motivene gjorde jeg ferdig for noen uker siden. Videoen er ikke på YouTube denne gang, for jeg har prøvd IGTV (Instagram TV). Derfor har jeg også filmet i stående format, noe som passer godt for korte filmsnutter på Instagram.

Da vil jeg ønske dere en riktig fin uke! I Trøndelag er det vinterferie denne uka, men dessverre ser det ut som at kong vinter har tatt en aldri så liten ferie…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.