Kort

Altenew – Flower Bunch Simple Layering Stencil Set

Stort enklere enn dette går det vel knapt an å lage et kort. Her har jeg rett og slett brukt en pakke sjablonger i serie fra Altenew, sammen med blekk i ulike farger. Og jeg har gått for den enkleste varianten, nemlig å bruke fargene som er foreslått på pakken… Med andre ord en skikkelig no-brainer…

Jeg har brukt Strathmore Bristol Smooth kartong, både som kortbase og som bakgrunn for motivet. For å påføre fargene har jeg brukt blender brushes, og jeg har bare tatt farge for farge slik som instruksjonene på pakken viser. Fargene er Altenew Crisp Ink Frayed Leaf, Forest Glades, Evergreen, Buttercream, Warm Sunshine, Caramel Toffee, Moon Rock, Lava Rock, Amethyst og Plum.

Deretter tok jeg litt av den mørkeste lillafargen på en akrylkloss, og plukket opp fargen med en vannpensel slik at jeg kunne sprute litt av fargen over motivet. Jeg gjorde det samme med hvit gesso, og lot motivet tørke godt før jeg monterte det på kortbasen med 3D-foam.

Teksten er fra Lawn Fawn og Mama Elephant. Happy er stemplet fra Lawn Fawn Mice on Ice, og deretter stanset ut med tilhørende dies. Det finnes en nesten lik tekst fra stempelsettet som heter Happy Happy Happy, og den finnes det også dies til. Birthday er fra Mama Elephant Occasional Labels. Begge tekstene er stemplet med Versafine blekk i fargen Smoke.

Sjablongsettet heter Floral Bunch Simple Layering Stencil Set, og inneholder 4 sjablonger som til sammen gir dette motivet. Til slutt har jeg pyntet med bling fra Pinkfresh Studio Essential Jewels Mix.

Da vil jeg ønske dere en riktig fin uke! Her ser det ut som våren har kommet, og det er helt greit så lenge snøen holder seg på fjellet noen uker til.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.