Kort

Stampin’ Up – Teddy and Train

Denne lille bamsen er et av få stempel jeg har som er montert på trekloss. Det er over 10 år siden jeg kjøpte det fra Stampin’ Up, og bamsen er bare et av motivene i Teddy and Train Stamp Set. Bamsen minner om en gammel teddybjørn, og den kommer egentlig best til sin rett når jeg ikke klipper helt inntil kanten…

Denne gangen har jeg gått for et helt enkelt design, slik at budskapet kommer godt frem. Dette kortet er nemlig laget etter ønske fra ei som har mistet pappaen sin, og som ønsker seg bamsekort fra scrappemiljøet på Instagram. Og da kan man jo ikke gjøre noe annet enn å bidra.

Bakgrunnen er laget med Square Dance Stencil fra Simon Says Stamp. Jeg har påført Distress Oxide Ink i fargene Bundled Sage og Pine Needles over sjablongen. I tillegg hadde jeg på bittelitt Squeezed Lemonade over den lyseste grønnfargen for at den skulle bli litt varmere. Bakgrunnen er så stanset ut med den største diesen fra A2 Stitched Rectangles STAX Set 1 fra My Favorite Things. Den grønne rammen er stanset ut med den største diesen fra Nesting Rectangle Infinity Dies fra Hero Arts. Deretter er panelene limt på en lys limefarget kortbase. Det ferdige kortet måler 4 7/16 x 5 5/8 inch (ca. 11,3 x 14,3 cm).

Teddybjørnen er fargelagt med Copics i ulike bruntoner, og montert på 3D-puter. Teksten er fra Altenew Beautiful Day Stamp Set, og er stemplet med Altenew Obsidian Pigment Ink. Til slutt har jeg pyntet med Essentials Jewels Mix fra Pinkfresh Studio.

Ha en fortsatt fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.