Kort

Concord & 9th – Deck the Halls

Året er snart omme, og jeg må være ærlig å si at i år gjorde jeg en slett jobb med å sende julekort… Jeg har mange dårlige unnskyldninger, som masse overtid på jobb, en øyelokksoperasjon i desember, og mange andre gjøremål som måtte bli ferdig til jul. Men fakta er at om jeg bare hadde prioritert det nok så skulle jeg klart det likevel… Men jeg kjenner at mye jobb over tid gjør noe med overskuddet, og alt føles tungt og uoverkommelig i perioder. Så da prioriteres det som må, og ikke det som bør…

Kortene jeg viser dere her har jeg laget tidligere i høst, og inspirasjonen til disse fikk jeg fra et kort jeg så for et par år siden. Jeg skal derfor ikke ta æren for dette designet selv, men jeg ble veldig fornøyd med fargene jeg brukte på bakgrunnen. Jeg har brukt blekk fra Hero Arts i fargene Red Royal, Field Greens, Soft Brown og Cup O’ Joe. Stempelet er et turnaboutstempel fra Concord & 9th, og du stempler en farge av gangen. Arket roteres 90 grader før påføring av neste farge, og det er derfor lettest å bruke slike stempler med en stempelplattform. Jeg har en MISTI som jeg er veldig fornøyd med, og bruker den til dette.

Den lange norske teksten har jeg fått låne av en venninne, og jeg synes den er veldig fin. Hun har kjøpt stempelet brukt, og vet ikke hvem som har produsert det. Så hvis noen har kjennskap til hvem som har produsert dette stempelet så rop ut! Det er montert på en trekloss, så jeg innbiller meg at det er noen år gammelt, og trolig ikke å få tak i lenger.

Jeg lagde også et alternativ med engelsk tekst, og denne teksten kommer fra et stempelsett fra Mama Elephant som heter Scripty Xmas. Jeg skulle virkelig ønske at det fantes flere norske stempel med fin tekst, men jeg synes ofte designet på de norske stemplene er så «rotete», og leter fremdeles etter norske tekster med litt størrelse som er fine. Så jeg tar gjerne imot forslag til det også…

Da vil jeg ønsker dere alle en fortsatt fin romjul!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.