Kort

Waffle Flower – Doily Circle

Det kjennes at det er høst ute, og da er det ekstra godt å kose seg inne. Kortet jeg viser dere i dag lagde jeg riktig nok i sommer, og designet på dette kortet skal jeg ikke ta æren for selv. Det aller meste er nemlig inspirert fra et kort som jeg har sett tidligere. Diesen er Doily Circle fra Waffle Flower.

Kortet er laget som et shaker card, eller «ristekort» på godt norsk. Teksten foran er fra Avery Elle, og jeg har stemplet og embosset teksten på kartong fra My Colors Cardstock i fargen Navy. Denne kartongen er glatt og tykk, og veldig stødig. Samme kartong er også brukt som ramme på kortet.

Jeg har brukt dobbelt lag foamtape for å få nok høyde til pynten bak vinduet, slik at den ikke skal sette seg fast når du rister på kortet. I midten av sirkelen har jeg festet en stor bling fra Prima. Jeg var nok litt snar med å ta bilde av kortet, for som dere ser på bildet her så har ikke limet bak tørket enda. Det er hvitt når det er fuktig, men blankt når det er helt tørt. Og erfaringsmessig så trenger det nesten et døgn på å tørke når jeg limer bling på plast, for limet har ingenting å trekke inn i.

Doily Circle er litt krevende å stanse ut, og jeg bruker en metallplate som shim for å få litt ekstra trykk på diesen. Men jeg har brukt den masse siden jeg kjøpte den, og skal vise dere litt flere kort med denne på senere.

Ønsker dere en fortsatt fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.