Kort

Concord & 9th – Fine Line Florals – «Lek med vannfarger»

Det er mange ting jeg liker med hobbyen min. Selvfølgelig det å være kreativ og lage noe med hendene mine, men også det å få lære bort til andre er noe jeg verdsetter høyt. Jeg pleier å si «man måste bjuda på», og da er jo kurs en fin arena for å lære bort det jeg kan. For to uker siden holdt jeg kurs der vi lekte oss med vannfarger og fargela Fine Line Florals fra Concord & 9th. Detter lagde vil to ulike kort av motivene.

Tanken bak de to kortene var å vise to ulike måter å bruke motivet på. For hvis du blir fornøyd med blomstene, men ikke med bakgrunnen, hvorfor ikke klippe ut blomstene da? Nå gjorde vi riktignok ikke det på kurset, men det er i alle fall et alternativ.

På det første kortet ble motivet festet til kortbasen, før ramma og teksten ble montert med 3D-puter. Den firkantede åpningen er stanset ut med en die fra Lawn Fawn (Large Dotted Square Stackable Dies). Teksten er fra Kort & Godt (Die-167).

På det andre kortet er blomstene limt på et hvitt panel pyntet med Altenew Gold String Washi Tape. Firkanten med tekst er rester fra den utstansede ramma på det forrige kortet.

Tekststempelet på dette kortet er fra Pinkfresh Studio You’ve got this stamp set, men her kan man bruke de stemplene man har. Det vil også være fint å bruke et sort-hvitt bilde av mottager.

Da håper jeg at du fikk litt inspirasjon til å prøve noe tilsvarende selv. Jula nærmer seg med stormskritt, og tenk hvor fint det siste kortet her kan bli med røde blomster :).

Ha en fortsatt fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.