Kort

My Favorite Things – Lavish Lilies

Jeg er glad i å fargelegge blomster, og falt for dette motivet fra My Favorite Things. Det heter Lavish Lilies, og er et gummistempel. Selv om clear stamps har sine fordeler er det ingenting som slår kvaliteten på trykket til gummistempel.

Motivet er fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers, og denne gangen brukte jeg ikke blender eller pensel i det hele tatt. Jeg fant frem tre hovedfarger til selve blomsten, men innså underveis at det ikke ga dybden jeg ønsket, og la derfor til to mørkere tusjer for å få enda større kontrast mellom fargene. Den mørkeste er bare såvidt benyttet i senter av blomsten. Fargene jeg har brukt finner du nederst i innlegget.

Bak blomstene har jeg lagt på litt gult blekk, og denne gangen brukte jeg Altenew Crisp Dye Ink i fargen Sunkissed, rett og slett fordi den var mest tilgjengelig. Normalt bruker jeg Distress Ink eller Distress Oxide Ink på mine bakgrunner, men de aller fleste fargene kan brukes om du har et godt verktøy. Jeg påførte fargen med en blender brush, og dette ga den duse effekten jeg var ute etter.

Teksten er fra Sentiment Strips 2 Stamp Set fra Altenew.

Jeg har brukt disse fargene:
Blomst: 084 Deep Violet – 082 Purple – 027 Dark Pink – 202 Peach Pink –220 Tea Rose
Stilker: 220 Tea Rose – 071 Flesh Colour – 010 Black
Blader: 400 Marine Green – 043 Olive Green – 046 Mid Green – 900 Warm Gray

Ha en fin søndag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.