Kurs & Tips

Kurs hos Papiria – Lek med vannfarger

Onsdag 9. og lørdag 12. september skal jeg holde kurs hos Papiria på NardoCenteret i Trondheim. Vi skal leke med vannfarger, og du får materialer til å lage to ulike kort basert på stempelsettet Fine Line Florals fra Concord & 9th. Vi bruker enkle teknikker, og ingen forkunnskaper er nødvendig.

For å melde deg på, eller lese mer om kurset og hva du trenger å ta med, kan du sjekke ut disse linkene:

  • Kurs 1 – onsdag 9/9 (kl. 18-20.30)
  • Kurs 2 – lørdag 12/9 (kl. 16-18.30)

Det er det samme kurset som holdes begge dagene, og vi lager de samme to kortene hver kurskveld. Vi har valgt å gjøre det slik for at vi skal klare å holde god nok avstand mellom kursdeltakerne. Det er begrenset antall plasser, så vær rask om du vil sikre deg plass.

Jeg håper du vil bli med! Jeg gleder meg, i alle fall…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.