Kort

Distress Crayons – Regnbuekort til konfirmant

Av og til er det veldig kjekt å serieprodusere kort, og kortene jeg vil vise dere i dag er alle laget med bakgrunn i regnbuefarger. Jeg har benyttet Distress Crayons i fargene Festive Berries, Rusty Hinge, Fossilized Amber, Peeled Paint, Chipped Sapphire og Seedless Preserves.

Distress Crayons er myke, kremede fargestifter som reagerer med vann. For å lage disse bakgrunnene har jeg tegnet med fargestiftene rett på hvit Neenah kartong, og deretter gnidd fargen ut med en fuktet finger.

Som motiv på kortene har jeg brukt en silhuett fra Papirdesign. Størrelsen på denne jenta passer veldig fint til disse kortene som er 4 1/2 x 5 1/4 inch store. Teksten er en gammel die fra kaBoks, og jeg har stanset den ut i både papir og foam, og limt de sammen. Og gjett om jeg angrer på at jeg ikke kjøpte skyggen som tilhørte denne teksten… Men nå er den ikke lenger å få tak i, dessverre… Den lille teksten med «konfirmant» har jeg klipt ut av et mønsterark fra Papirdesign.

For å få litt mer liv på kortene har jeg brukt penselen til å sprute akvarellmaling i gull over bakgrunnen. I tillegg har jeg pyntet med glassperler og paljetter.

På kortet nedenfor har jeg brukt samme silhuett, men teksten er et gammelt stempel som jeg stemplet på vellum, og embosset med hvitt embossingpulver. Da blir teksten godt lesbar, samtidig som bakgrunnen skinner gjennom.

For å feste tekststripen til kortet har jeg brukt noen gamle splittbinders.

Jeg lagde også kort med kun tekst, og dette kan brukes til både jente og gutt. Her har jeg stanset ut skyggen i svart foam, og teksten i hvit kartong. Diesen er fra Papirdesign.

Også her har jeg pyntet med paljetter og glassperler. Glassperlene mine kommer fra Kort & Godt, og jeg har to skrin med perler i flere ulike farger. Jeg liker at perlene går i ett med bakgrunnen, og har derfor lagt blå perler på de blå feltene, røde på de røde, og tilsvarende for de andre fargene.

Til slutt lagde jeg et kort med glitterfoam, og i liggende format. Jeg liker nok bedre de som er i stående format, og jeg ble ikke helt fortrolig med dette kortet. Men, det er finere i virkeligheten en hva det er på bildene. For glitteret kommer ikke ordentlig fram her.

Teksten er stanset ut i svart foam og hvit kartong, og det ligger dobbelt lag foam utenfor silhuetten. Tekstdiesen jeg har brukt på dette kortet kommer fra Kort & Godt.

Mine crayons kommer fra denne pakken (Distress Crayons Set #2).

Etter at disse kortene ble laget har jeg også fått tak i gutte-silhuetten fra Papirdesign. Så da må jeg vel lage noen regnbuekort til gutt også. Sånn etter hvert i alle fall…

Ha en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.