Kort

Altenew – Cotton Comfort

Mai var en pussig måned. Her hadde vi både snø og nattefrost frem til midten av mai, men temperaturen har heldigvis gjort et godt hopp opp til 20-tallet den siste uka. Derfor tenker jeg det passer fint å vise mitt siste kort med bomullsplanter fra Altenew sitt Cotton Comfort Stamp Set.

Dette stempelsettet kom ut i 2017, men jeg kjøpte det først for en liten måned siden… Det jeg liker godt med denne typen stempel er at det går veldig raskt å fargelegge det, for det er ikke så viktig å få fine overganger.

Her har jeg først stemplet med Antique Gold Pigment Ink fra Altenew på Fabriano Studio Watercolor akvarellpapir. Deretter har jeg stemplet med VersaMark Watermark Stamp Pad og påført clear embossingpulver før jeg har smeltet det med en varmluftspistol. For å få trykket på akkurat samme sted bruker jeg min MISTI stempelplattform fra My Sweet Petunia. Deretter stanset jeg ut blomstene med den tilhørende diesen.

Prikkene bak den store teksten er et gammelt stempel fra Altenew som heter Halftone Circles. Jeg har stemplet den største sirkelen med Altenew Crisp Ink i fargene Morning Frost og Evening Gray. Jeg har de små stempelputene fra Warm Gray Mini Cube settet der disse er de to lyseste fargene.

Jeg har fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers i disse fargene:
098 Pale Dawn Gray
043 Olive Green
903 Platinum Brown
303 Shadow Mauve
093 Blue Gray

I tillegg har jeg benyttet en vannpensel. Jeg fukter først hele blomsten med vann, og påfører deretter fargen der jeg vil ha den. Jeg bruker vannpenselen til å trekke fargen enda mer utover, og legger til litt mørkere farge langs kantene på blomsten. Den brune tusjen har jeg brukt både på blomstene og på bladene.

Den store teksten er Tall Alpha fra Altenew, og jeg har stemplet med Altenew Obsidian Pigment Ink. Den lille teksten er også fra Altenew, fra et sett som heter Sentiment Strips. Teksten er stemplet på svart kartong og embosset med hvitt embossingpulver.

Den fremste blomsten er også stanset ut i foam, slik at den kommer litt høyere enn den andre. For å få litt mer kontrast på kortet har jeg brukt litt washitape ytterst på kanten, samt skjært til panelet slik at det er litt smalere enn kortet. Da kommer den blå basen til syne, og jeg synes det ga litt mer liv til kortet. Til slutt pyntet jeg med paljetter fra Altenew (Antique Gold Sequins). Kortet er 5×7 inch (i underkant av 13×18 cm).

Da vil jeg ønske deg en strålende helg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.