Kort

Concord & 9th – Rooting for You

I dag vil jeg vise dere to kort som jeg har laget med utgangspunkt i stempelsettet Rooting for You fra Concord & 9th. Ved å variere bakgrunn og oppsett har jeg fått to ulike kort av de samme motivene.

Felles for begge kortene er at motivene er stemplet på noen gamle akvareller som jeg fant på loftet, og som aldri ville blitt brukt til noe annet. Deretter har jeg stanset ut alle delene og sett hvilke deler som passet sammen.

Bakgrunnen på dette kortet var jeg i utgangspunktet skikkelig misfornøyd med. Jeg fant noen gamle sprayflasker med shimmerspray fra Tattered Angels, og siden jeg likevel var i modus for å bruke gamle ting så tenkte jeg at det kunne bli kult å spraye litt med de også. Men, nei da, det ble ikke bra… Så ut som arket hadde fått flekktyfus, og det var like før jeg ga opp hele prosjektet. Heldigvis prøvde jeg å spraye litt vann på bakgrunnen, og da spredte fargene seg litt mer utover, og arket fikk den brunfargen du ser på bildet. Jeg var fremdeles usikker på om jeg likte det, men fant ut at det var verdt et forsøk å gjøre det ferdig.

Og heldigvis er det nå en gang slik at bakgrunnen ikke blir like fremtredende når kortet er ferdig. Og dette kortet har heldigvis vokst litt på meg. Nå synes jeg nesten det er på kanten til å være kult. Men bare nesten…

Det neste kortet jeg vil vise dere lagde jeg faktisk først, og det gikk lekende lett. Her ble jeg stort sett fornøyd fra første stund, og jeg brukte heller ikke mye tid på det.

Skulle jeg gjort noe annerledes hadde det vært å stanse ut de samme motivene i foam, slik at motivene hadde kommet litt høyere enn bakgrunnen. Eller montert det brune arket på foam slik at det hadde blitt litt mer avstand til det hvite arket bak de sirkelformede hullene.

Sirklene er stanset ut med Circle Frames Die fra Avery Elle, så du får mye gratis når du bruker denne diesen. Avstanden mellom sirklene er fast med denne diesen, og du får også en dekorativ preget linje på utsiden av sirkelen.

Teksten er fra stempelsettet Plentiful Pine fra Altenew. Jeg valgte dette stempelet for at det skulle få plass inne i sirkelen.

Håper du fikk litt inspirasjon til å lage ulike kort med de stempelsettene du har også!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.