Kort

Hero Arts – Nesting Hearts Infinity Dies

Masken som jeg lagde til de to forrige kortene mine måtte utnyttes til det fulle. Så da fant jeg en liten rest Neenah Classic Crest Solar White 110lb kartong, og festet masken slik at hjertet kom på kanten av arket. Hjertet er stanset ut på Gina K. Masking Paper, og diesen er fra Hero Arts og heter Nesting Hearts Infinity Dies.

Når masken var tapet fast på kartongen la jeg på farge med Distress Oxide Ink i disse fargene:

  • Antique Linen
  • Vintage Photo
  • Walnut Stain

Jeg brukte Life Changing Blender Brushes fra Picket Fence Studios for å få så jevne overganger som mulig. Deretter fant jeg fram sjablongen Altenew Flowing Drops Stencil, og forsøkte å ta av litt farge med en våtserviett. Det var ikke noen umiddelbar suksess, for selv om det var lett å få av blekket så ble den fargen som lå igjen på kortet litt sånn gusjegrå… Æsj, altså… For å prøve å redde i land det hele gikk jeg over sjablongen med de samme fargene som på hjertet, men det kamuflerte det heller lite. Så da prøvde jeg bare å redde i land et kort som startet litt så som så, og jeg synes faktisk det ferdig resultatet ikke ble så verst.

Motivet fra Tim Holtz var ferdig fargelagt, og passet godt inn med fargene på hjertet. Tråden har jeg festet med litt lim bak motivet, samt at jeg har hatt på en liten limdråpe på de to løse endene (et godt stykke inn fra kanten). For å ta igjen stripene på tråden har jeg tatt litt svart- og hvitstripete washitape på en kartongrest, og limt det fast mellom den brune kortbasen og fronten på kortet, slik at bare en tynn stripe vises. Teksten er et Mama Elephant stempel som jeg har trykt med Memento Rich Cocoa.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig fin uke!