Kort

Concord & 9th – Fine Line Florals

Liker du å fargelegge, men synes det tar for lang tid? Eller at det er vanskelig å finne ut hvor skyggene skal være? Da er denne teknikken noe for deg! Her har jeg rett og slett fuktet blomstene godt med en vannpensel, før jeg har plukket opp litt av fargen fra en Zig-tusj på en liten papirbit, og deretter påført fargen på store deler av blomstene.

Mens blomstene fremdeles er fuktige påfører jeg også litt farge fra tusjen rett på motivet, slik at blomstene blir litt mørkere i senter. Jeg påførte bare små prikker med tusjen, og hadde på mer vann om fargen ble for konsentrert. Fargen jeg har brukt på dette motivet er 092 Blue Gray.

Stempelet kommer fra Concord & 9th, og heter Fine Line Florals.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.